Imprimă această pagină
Vineri, 11 Ianuarie 2013 22:26

Perez vrea sa-l invinga pe Button in noul sezon

Scris de FormulaUnu.com

Stiri formula 1: Mexicanul Sergio Perez, abia sosit la McLaren, a declarat ca nu se teme de noul sau coechipier, britanicul Jenson Button, si vrea sa-l invinga.

Abia venit la McLaren Mercedes, pilotul mexican in varsta de 27 de ani a facut cateva declaratii prin care spune ca vrea sa concureze de la egal la egal cu coechipierul sau Jenson Button si chiar isi doreste sa-l invinga in editia viitoare a Campionatului Mondial de Formula 1: Voi fi foarte dezamagit daca nu-l voi invinge. Am venit aici ca sa castig. Daca nu-ti doresti asta, mai bine te duci acasa. Sunt la McLaren Mercedes ca sa castig campionatul, aceasta este tinta pe care mi-am propus-o”. Va fi insa foarte greu deoarece britanicul are mai multa experienta, avand 228 de curse in Formula 1, in timp ce Serio Perez are doar 37. In plus Jenson Button a castigat titlul mondial in 2009. Acest lucru a fost confirmat si de mexican: „De abia astept sa lucrez impreuna cu Jenson si sa invat cat mai multe de la el.

 

Este un mare campion, dar tot sper sa-l inving. Echipa m-a primit foarte bine, mi se pare ca toti sunt foarte uniti si imi doresc sa avem succes cu totii. Vreau sa le rasplatesc increderea pe care mi-au acordat-o”.

 

Sergio Perez McLaren Mercedes - Formula 1 2013

Foarte interesant este faptul ca fostul coechipier al lui Button, britanicul Lewis Hamilton a plecat tocmai pentru ca i s-a parut ca Jenson Button e favorizat de managementul echipei McLaren Mercedes. Ramane de vazut ce va fi in noul sezon.

Alte stiri si rezultate formula 1 din aceasta perioada de pauza dintre sezoane puteti viziona si la bet365.com

 

Citit 1319 ori

Articole înrudite