Imprimă această pagină
Miercuri, 06 Februarie 2013 19:30

Webber vrea sprijinul echipei pentru a castiga titlul

Scris de FormulaUnu.com

Stiri Formula 1: Australianul Mark Webber de la echipa Red Bull isi propune sa castige titlul in acest sezon, insa pentru asta are nevoie de sprijinul echipei

Pilotul echipei Red Bull, Mark Webber, a declarat in ultimele zile ca isi doreste foarte mult sa castige si el un titlu de campion in Formula 1, insa pentru a-si implini acest vis a spus ca are nevoie de sprijin total din partea echipei: Ei stiu ca imi trebuie sprijin 100%. Nu te poti lupta la titlu cu doar 90%. Intram in 2013 cu ideea asta si ma simt bine cu asta”. Australianul in varsta de 36 de ani a mai declarat ca in fiecare dimineata se trezeste cu gandul la titlul mondial: „Asta este telul meu si cu asta ma trezesc in gand in fiecare zi”.

 

Pentru a castiga titlul mondial, Mark Webber va trebui sa se dueleze cu coechipierul sau Sebastian Vettel, care e campionul ultimelor trei sezoane. Si acesta a declarat ca va fi un sezon mai greu: „Totul porneste de la zero, o competitie foarte puternica. Nu privesc in urma, catre anul trecut, dar exista din nou presiunea de a face bine. Va fi greu sa castig al patrulea titlu mondial, pentru ca adversarii vor face totul pentru a incerca sa ne invinga”.

Alte stiri si rezultate Formula 1: campioana Red Bull si-a prezentat duminica noul monopost, RB9. Campionul Sebastian Vettel s-a declarat multumit: „Arata foarte bine, dar trebuie sa vedem daca functioneaza asa cum ne asteptam.

 

Citit 1219 ori

Articole înrudite